Shkarkues Në YouTube

Konvertoni Dhe shkarkoni Videot E YouTube në skedarë MP4 OSE MP3 falas me shkarkuesin Tonë Në YouTube

Shkarkuesi Dhe konvertuesi Më i mirë Në YouTube

Shkarkuesit Falas Të YouTube do t'ju lejojnë të regjistroni video nga faqja e internetit më e madhe në botë e mbajtjes së videove, e gatshme për të parë jashtë linje në çdo kohë që dëshironi.

Shkarkues video në YouTube

Shkarkoni video Në YouTube me Shkarkuesin tonë Në YouTube. Duke përdorur shkarkuesin tonë, ju lehtë mund të konvertoni videot Në YouTube në skedarë MP3, MP4, 3gp, WEBM, M4A... dhe shkarkoni ato falas-ky shërbim funksionon për kompjuterë, tableta dhe pajisje të lëvizshme. Videot konvertohen gjithmonë në cilësinë më të mirë në dispozicion.

Convert now

Si të shkarkoni një Video Në YouTube?

Pyetje dhe Përgjigje

Cila është mënyra më e shpejtë për të shkarkuar video Në YouTube?

  1. Hyni NË URL-në E YouTube që dëshironi të shkarkoni.
  2. Shtoni " pp "pas fjalës" youtube "pastaj klikoni"Enter". Për shembull: youtube.com/watch?v=1PJIqpLInrw => MIyoutube.com/watch?v=1PJIqpLInrw
  3. Zgjidhni formatin e skedarit që dëshironi, pastaj klikoni"Shkarko"

A ka ndonjë kufi në numrin e skedarëve të shkarkuar që vlen për përdoruesit?

Jo. Faqja jonë e internetit lejon përdoruesit për të kthyer dhe shkarko sasi të pakufizuar të dosjeve, dhe, falas.

Cilat janë formatet e mbështetura video/audio?

Ne ofrojmë shumë mundësi konvertimi dhe ju lejojmë të shkarkoni formatet MP4, 3gp dhe MP3. Ju mund ta shikoni videon menjëherë pas në pajisjen tuaj pa instaluar ndonjë softuer tjetër.

Cilat janë pajisjet e mbështetura për konvertim?

Ne ofrojmë shërbimin i cili është në përputhje me të gjitha pajisjet PC,. smartphones dhe tableta.

Si të shkarkoni video Nga YouTube Në Telefonin celular Android?

  1. Hyni Në Youtube nga shfletuesi juaj ose hapni aplikacionin Youtube, pas kësaj, kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.
  2. Ngjitni URL-në në kutinë e kërkimit. Sigurisht, këtu mund të shtoni edhe një fjalë kyçe për të kërkuar videon që dëshironi.
  3. Zgjidhni formatin që dëshironi të shkarkoni, pastaj klikoni "Shkarko". Pas disa sekondash, mund ta shkarkoni skedarin.

Ku ruhen skedarët?

Skedarët që keni shkarkuar ruhen automatikisht në dosjen Shkarkime... në