Јутјуб Симнувачот

Конвертирајте и преземете Јутјуб видеа на МП4 или МП3 датотеки бесплатно со нашиот Јутјуб симнувач

Најдобар јутјуб симнувачот и конвертор

Бесплатните преземачи на Јутјуб ќе ви овозможат да снимате видеа од најголемата веб-страница за видео хостинг во светот, подготвени да гледате офлајн во секое време кога сакате.

Јутјуб видео симнувачот

Преземете Јутјуб видеа со Нашиот Јутјуб Симнувачот. Со користење на нашите симнувачи, можете лесно да ги конвертирате Видеата на Јутјуб на МП3, МП4, 3ГП, ВЕБМ, м4а датотеки... и преземете ги бесплатно-оваа услуга работи за компјутери, таблети и мобилни уреди. Видеата секогаш се конвертираат во најдобар квалитет.

Convert now

Како да преземете Видео На Јутјуб?

Прашања И Одговори

Како најлесно да преземете видео На Јутјуб?

  1. Пристапете до АДРЕСАТА На Јутјуб која сакате да ја симнете.
  2. Додадете "мој" пред зборот "јутјуб", а потоа кликнете "Влези". На пример: youtube.com/watch?v=1PJIqpLInrw => MIyoutube.com/watch?v=1PJIqpLInrw
  3. Изберете го форматот на датотеката што го сакате потоа кликнете на "Преземи"

Дали постои ограничување на бројот на преземените датотеки што важат за корисниците?

Не. Нашата веб-страница им овозможува на корисниците да конвертираат и да преземаат неограничени количини на датотеки, и, бесплатно.

Кои се поддржани видео / аудио формати?

Ние нудиме голем број на опции за конверзија и ви овозможи да ја преземете МП4, 3ГП и МП3 формати. Можете да го гледате видеото веднаш по вашиот уред без да инсталирате друг софтвер.

Кои се поддржани уреди за конверзија?

Ние нудиме услуги кои се компатибилни со сите КОМПЈУТЕРСКИ уреди,. смарт телефони и таблети.

Како да преземете видео од Јутјуб на Андроид мобилен телефон?

  1. Пристапете До Јутјуб од вашиот прелистувач или отворете Ја Апликацијата Јутјуб, после тоа, копирајте го УРЛ на видеото што сакате да го преземете.
  2. Ставете ЈА АДРЕСАТА во полето за пребарување. Се разбира, исто така можете да додадете клучен збор тука за да пребарувате за видеото што го сакате.
  3. Изберете го форматот што сакате да го преземете, а потоа кликнете на "Преземи". По неколку секунди, можете да ја преземете датотеката.

Каде се складираат документите?

Датотеките што сте ги презеле автоматски се зачувуваат во папката За Преземање... на